Unicsi staar: tuleb Kalevit tunnustada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Langford (vasakul) kohtumises Kalev/Cramoga.
Keith Langford (vasakul) kohtumises Kalev/Cramoga. Foto: Tairo Lutter

Kaasani Unics teenis korvpalli Ühisliigas täna raske võidu, kui Tallinnas suudeti Kalev/Cramo lisaaja järel 89:84 üle mängida. Unicsi leer tunnustas pärast kohtumist vastaseid ning kiitis enda võitlusvaimu.

«Teadsime, et tuleb raske mäng. Olen rahul, et saime ikkagi võidu kätte. Tuleb Kalevit tunnustada,» sõnas kohtumise järel võitjate kasuks 30 punkti visanud Keith Langford. 30 silmaga kostitas kalevlasi ka Anton Ponkrašov.

«Me ei andnud rasketel hetkedel alla. Mehed näitasid kõvasti iseloomu ning see on väga tähtis,» lisas Unicsi peatreener Jevgeni Pašutin.

Normaalaja lõpus oli kalevlastel võimalik ka mäng enda kasuks pöörata, kuid 9,8 sekundiga pealeviskele ei jõutud. «Pidi olema liikumine, kuid kate kattest mäng ei toiminud. Teisel katsel libisises juba pall käest lahti,» kirjeldas kalevlane Janar Soo juhtunut. «Õnn on tugevamate poolel nagu öeldakse.»

«Valus kaotus. Lasime enda võimaluse normaalaja lõpus käest. Lisaajal oli Langford juba omaette klassist,» tõdes Soo. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles