Alusalu võttis hooaja kokku: tõestasin endale, et saan ise hakkama (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu
Saskia Alusalu Foto: Tairo Lutter

Kiiruisutaja Saskia Alusalu võttis Facebooki-postituses kokku lõppenud hooaja, mil ta osales esmakordselt täismahus MK-sarjas ja püstitas kümme Eesti rekordit.

«Minu senise sportlaskarjääri kõige pikem, raskem ja õpetlikum hooaeg 2015/2016 on lõppenud. Nüüd mõistan, et üks halb võistlus ei tähenda veel ebaõnnestunud hooaega,» kirjutas Alusalu. «Eneseusu taasleidmine ja kokkuvõtmine ei ole alati kerge, eriti nähes teiste riikide tiimide taustajõudude tööd. Tõestasin lõppenud hooajaga endale, et ma saan ka ise hakkama ning see lisab motivatsiooni kindlamalt uusi sihte seada.»

«Esmakordselt tegin kaasa kogu maailmakarikasarja. Osalesin maailmakarikaetappidel USAs, Kanadas, Saksamaal, Hollandis ja Norras. Esindasin Eestit Euroopa meistrivõistlustel Valgevenes ja maailmameistrivõistlustel Venamaal. Püstitasin 10 Eesti rekordit ja saavutasin EM-l 3000 meetris 15. koha. Kõige rohkem rõõmustas mind rekordiparandus (4.13,88) 3000 meetris.»

«Ees ootab väike puhkus ja õige pea algab ettevalmistus uueks hooajaks,» lõpetas Alusalu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles