Video: Jüri Sokolovski võitis Göteborgi Horse Show’l noorhobuste sõidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Sokolovski ja Nouveau Rootsis autasustamisel.
Jüri Sokolovski ja Nouveau Rootsis autasustamisel. Foto: Erakogu

Esmaspäeval jõudis lõpule mainekas Göteborgi Horse Show, kus poodiumile tõusis ka Eesti sportlane poodiumile. Rootsis elav ning treeniv takistussõitja Jüri Sokolovski hoidis kõrgetasemelisel rahvusvahelisel võistlusel Eesti lippu  kõrgel ning saavutas laupäeval hobusega Nouveau noorhobuste sõidus esikoha.

CSIYH1* 135 cm parkuuris parkuuris tegid Sokolovski ja Nouveau puhta sõidu juures nii kiire aja,  et seda ei suutnud keegi lüüa. Teise koha saavutanud Rootsi paar oli neist lausa 4 sekundit aeglasem. Reedel saavutas meie võistluspaar  130 cm parkuuris kõrge 5. auhinnalise koha ning pühapäevases finaalsõidus, mis peeti kõrgusel 140 cm, 7. auhinnalise koha.

Göteborgis peeti koolisõidu ja takistussõidu MK-finaalid, kus osalesid maailma tippratsanikud. Koolisõidus võitis karika hollandlane Hans Peter Minderhoud suurepärasel ratsul  Glock's Flirt. Takistussõidus viis teist aastat järjest karika koju šveitslane Steve Guerdat, läbides eilses otsustavas osavõistluses mõlemad voorud hobusel Corbinian vigadeta.

We are starting off good today in Gothenburg! Clear round and a 5:th place!󾌸✌️󾟛

Posted by Jüri Sokolovski on Friday, March 25, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles