Eesti koondislane jõudis Šveitsis finaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok.
Anu Ennok. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Šveitsi võrkpalli meistriliiga põhiturniiril kolmanda koha saavutanud Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm'Aesch tõusis kuue naiskonna osalusel peetud play-off-ringis koha võrra teiseks, millega tagati koht finaalis. Kolme võiduni peetavas finaalseerias kohtutakse Šveitsi parima naiskonna Zürichi Voleroga.

Ennok rääkis, et hooajast on võetud sisuliselt maksimum. «Põhiturniiri kolmas koht näitas, et finaali saamine on väga reaalne ja õnneks suutsime vastavalt ka mängida ja endale selle koha kindlustada. Finaalipääsuga on nii terve klubi kui mängijad väga rahul. Zürichi Volero on Šveitsis võitmatu olnud juba mitmeid-mitmeid aastaid ja keegi kuldmedalit meilt ei oota. See on sisuliselt võimatu ülesanne, aga kindlasti lähme lahingut andma ja eelkõige mängu nautima, sest finaalipääs on juba väga hea saavutus,» rääkis Ennok portaalile volley.ee.

Play-off-ringis osalesid põhiturniiri kuus edukamat võistkonda. Zürichi Volero kogus 33 punkti. Sm'Aesch järgnes 19, Hotel Cristal VFM 16, Düdingeni TS Volley 15, Viteos NUC 11 ja Könizi Volley 2 silmaga. Finaalis tagasid koha kaks edukamat naiskonda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles