Kalev/Cramo võib Krabbendamist loobuda

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Krabbendam (palliga) siin veel Kalev/Cramo särgis.
Robert Krabbendam (palliga) siin veel Kalev/Cramo särgis. Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo hollandlasest keskmängija Robert Krabbendam viibib kodumaal tohtrite juures ja pole võimatu, et tema karjäär Eesti ühes tugevaimas klubis saab peagi läbi.

Kalevi mänedžeri Kaarel Sibula sõnul sõitis sääreluu väsimusmurrust tingitud jalavalu kurtev Krabbendam kodumaale paari päeva eest, Eestisse peaks ta naasma 30. detsembril.

Seejärel langetavad klubi juhid otsuse, kas hollandlane jääb meeskonda või soovitakse tema teenetest loobuda. Ilmselt saab otsustavaks Hollandi arstide diagnoos.

«Kui ta mängida ei saa, pole ju mõtet hoida teda niisama pinki nühkimas,» tõdes Sibul ja lisas, et mängijaga sõlmitud leping võimaldab vajadusel koostöö plaanitust varem lõpetada. Samas ei osanud Sibul öelda, kas Krabbendami kohale otsitakse uus leegionär. «Seni pole me sellega tegelenud,» lisas ta.

Praegune vigastus pole Krabbendami jaoks tänavu esimene – mängupaus on tekkinud ka ninaluu põrutuse ja hüppeliigese väänamise tõttu. Balti liigas on ta Kalevi 11st kohtumisest käinud platsil vaid kuuel, Eesti liiga 16st mängust on ta meeskonda abistanud üheksas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles