Kanepi: mul pole elu suurimat armastust veel ette tulnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ajakirja Anne & Stiil jaanuarikuu numbri kaanel.
Kaia Kanepi ajakirja Anne & Stiil jaanuarikuu numbri kaanel. Foto: Anne & Stiil

Ajakirja Anne & Stiil äsjailmunud jaanuarikuu kaanestaar on Eesti parim naistennisist Kaia Kanepi.

Artiklis saavad lisaks tennisistile endale sõna nii Kanepi treener Silver Karjus ja tema füüsilise ettevalmistuse treener Kristjan Prüüs kui ka lähemad sõbrannad, tennisist Margit Rüütel ning Helen.

«Treeneri vahetus on Kaiale hästi mõjunud,» rõõmustab Rüütel. «Ta on muutunud palju enesekindlamaks nii väljakul kui ka tavaelus. Viimasel ajal me kahjuks väga tihti ei näe, aga kui kohtume, siis räägime kõigest, eriti meestest ja muusikast.»

Kanepi ise on meestest kõneldes tagasihoidlik. «Mul ei ole elu suurimat armastust veel ette tulnud. Oleks hea, kui mõni mees julgeks minuga lihtsalt rääkimagi tulla,» tunnistab Kanepi Anne & Stiilile.

Aprillikuust Kanepit juhendanud Karjusel jagub hoolealuse suunas üksnes kiidusõnu. «Kaia puhul väärib imetlust tema kannatlikkus, ta ei tüdine ära ei rutiinist ega trennist,» arutleb Karjus. «See on tõesti fenomenaalne, kuidas ta talub pinget, igapäevast tööd. Ma ei tea ühtegi teist sportlast, kes oleks niimoodi häälestatud nagu tema.»

Pikema usutluse ja rohkem pilte leiab ajakirja Anne & Stiili värskest numbrist, mis jõuab poodidesse tänase-homse jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles