Vapper tegu USAs: jalgpallurid päästsid neiu uppuvast autost

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iowa State'i meeskonna mängijad (punastes-kollastes vormides).
Iowa State'i meeskonna mängijad (punastes-kollastes vormides). Foto: SCANPIX

Iowa State Cyclonesi Ameerika jalgpalli mängijad said kevadvaheajal hakkama kangelasliku teoga, kui päästsid uppuvast autost ühe neiu.

Mitu nädalat tagasi sattus 22-aastane Maria Castro keerulisse olukorda Texases, kus ta sõitis oma autoga vette. Iowa State Cyclonesi jalgpallurid nägid olukorda pealt ja tormasid neiut uppuvast masinast päästma, kuid see polnud lihtne. «Hakkasin muretsema, et peame pealt vaatama, kuidas see tüdruk ära upub, sest ükskõik, kui kõvasti me klaasi lõime, see ei läinud katki,» tunnistas päästmises osalenud Anthony Lazard.

Lõpuks suutsid Lazard, tema tiimikaaslane Jack Spreen ja meeskonna endine mängija Joe Doran katki teha tuuleklaasi ja neiu autost välja tõmmata. Kohaliku politsei esindaja Michael Schiltz tunnistas, et ilma Ameerika jalgpallurite abita oleks Castro uppunud. «Auto uppus täielikult vähem kui minutiga ja kui nad poleks vette hüpanud ja juhti välja tirinud, siis ta oleks kindlasti ära uppunud,» nentis Schiltz.

Jalgpallurite poolt päästetud Castro arreteeriti ja talle esitati süüdistus alkoholijoobes sõitmises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles