Makedoonia korvpalliäss nõuab New Yorgi politseilt 25 miljonit dollarit

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pero Antic (paremal).
Pero Antic (paremal). Foto: SCANPIX

Makedoonia korvpalliäss Pero Antic esitas hagi New Yorgi politsei vastu ja nõuab kahjude hüvitamiseks 25 miljonit dollarit (21,9 miljonit eurot).

NBA klubis Atlanta Hawksis mänginud Antic ja tema meeskonnakaaslane Thabo Sefolosha arreteeriti 2015. aasta aprillis 1Oak-i nimelise New Yorgi ööklubi ees pärast seda, kui Indiana Pacersis mänginud Chris Copeland langes pussitamise ohvriks. Antic ja Sefolosha polnud Copeland'i juhtumiga kuidagi seotud, aga politsei võttis nad vägivalda tarvitades kinni ja viis arestikambrisse.

ESPN kirjutas, et Antic heidab politseile ette ebaseaduslikku arreteerimist, vahi alla võtmist, rünnakut, peksmist, kuritahtlikku hoolimatust, inimõiguste rikkumist ja pahatahtlikku süüdimõistmist.

Sefolosha murdis haarangu käigus jalaluu ja peaks nädala jooksul samuti politsei vastu hagi esitama. Tema kahjunõue peaks ulatuma koguni 50 miljoni dollarini.

33-aastane Antic mängis Hawksis aastatel 2013-2015, käesolevaks hooajaks siirdus ta Euroliigasse Istanbuli Fenerbahce ridadesse.


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles