Punase kaardi saanud Paponov: las see jääb kohtuniku südametunnistusele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikohtuniku antud punane kaart.
Jalgpallikohtuniku antud punane kaart. Foto: Reuters / Scanpix

Reedeses Premium liiga mängus Tartu Tammeka vastu vastasmängija löömise eest väljakult eemaldatud Sillamäe Kalevi poolkaitsja Maksim Paponov avaldas klubi Facebooki-konto kaudu olukorrast oma nägemuse, toonitades, et pole kedagi meelega löönud.

«Kohtuniku otsus oli minu jaoks üllatav, kuid hoidsin end tagasi ega hakanud G. Ošomkoviga vaidlema, et vältida lisakaristust. Kahekordselt kahju on sellest, et pean nüüd meeskonda mängus liidritega tribüünilt toetama ega saa neid platsil aidata,» sõnas Paponov, keda ähvardab kahe- kuni neljamänguline keeld.

«Kohtunik nägi, nagu oleksin Tammeka mängijat selga löönud. Tegelikult oli asi löögist väga kaugel, üritasin hoopis oma jalga eemale tõmmata, et teda mitte pähe tabada. Vastane tõusis ka kohe püsti ega isegi protesteerinud. Kui pole kindel, näita kollast...» leidis Paponov. «Las see jääb kohtuniku südametunnistusele. Miskipärast ei näinud kohtunik ka seda, kuidas mind käest sikutati – selle peale juhtub, et kukud inertsist vastasele otsa.»

Максим Папонов прокомментировал инцидент с удалением в пятничной игре: Таммека Тарту - Калев Силламяэ.Решение судьи дл...

Posted by JK Sillamäe Kalev on Sunday, April 3, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles