Hayden Panettiere on tõmmanud Vladimir Klitško karjäärile joone peale?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Panettiere.
Hayden Panettiere. Foto: SCANPIX

Eelmise aasta novembris kaotas Vladimir Klitško profipoksi üliraskekaalu tiitlimatšis üllatuslikult britile Tyson Furyle ja seejärel on mitmel pool arutatud, mis ikkagi valesti läks. Praeguseks on mitmelt poolt kostunud, et õnnelik pereelu on tunduvalt vähendanud Klitško võitleja instinkte.

«Kas Vladimir Klitško on ära kodustatud? Kas seetõttu on tema ajastu ka läbi saanud? Eelmise aasta novembris lõppes tema 11 aastat püsinud kaotusteta seeria. Kaotus šokeeris paljusid fänne, kuid paljude jaoks oli hoopis üllatavam Klitško uimasus ja vähene pingutus ringis,» teatab Fight Saga.

Nii kirjutavadki mitmed väljaanded, et märtsi lõpus 40-aastaseks saavast Klitškost on saanud pereinimene ja seetõttu pole ta poksiringis enam sama terav. Fight Saga lisabki, et Klitško poleks seejuures esimene poksija, kes peab ringis pereelu tõttu lõivu maksma.

Samal ajal läheb säravalt edasi Klitško elukaaslase Hayden Panettiere’i näitlejakarjäär ja ukrainlane tundvat end mugavalt ka koduses rollis, kus ta hoolitseb paari ühise lapse Kaya eest.

Praeguse seisuga peaksid Klitško ja Fury uuesti ringis vastamisi minema juulis, kuid on räägitud ka võimalusest, et duell leiab aset alles sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles