Triobet/Dalkia ilmselt loobub meistriliigast

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tiit Sokk
Tiit Sokk Foto: Raigo Pajula

Korvpalli Eesti meistriliiga väheneb suure tõenäosusega ühe meeskonna võrra, kuna Triobt/Dalkia klubi juhtkond ei leia jätkamiseks võimalusi.

Mitu kuud räägiti variandist, et Triobet/Dalkiast saab Eesti ühe tippklubi Kalev/Cramo farmmeeskond, ent kahe meeskonna juhtide läbirääkimised jooksid liiva.

Triobet/Dalkia juhtkonda kuuluva Peeter Tishleri sõnul ei saa rääkida Kalevi poolesest altvedamisest, kuna kahe klubi vahel polnud sõlmitud ühtegi siduvat lepingut.

«Eile teatasid Kalevi juhid, et koostööst ei tule midagi välja,» sõnas Tishler. «Meie meeskonnal pole kunagi olnud kohaliku omavalitsuse tuge, raha tuli ainult sponsoritelt. Kui keegi aga loobub, kisub asi kiiva.»

Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa möönis, et ilmselt ootasid Triobet/Dalkia inimesed meeskonnale ka rahalist toetust, ent praeguses majandusolukorras pole see võimalik. «Triobeti loobumine on kurb, kuid majanduslangus jõuab ükskord ka spordini,» netis ta.

Samas jättis Valdmaa õhku võimaluse, et esmaspäeval üritavad nad Triobet/Dalkia inimestega uuesti rääkida ning kasvõi mingilgi kujul jätkamiseks võimalusi otsida. «Meile oleks sellist vaheklubi hädasti vaja,» tunnistas ta.

Esialgu pidi Triobet/Dalkia osalema ka Balti liiga teises divisjonis. Eestis liiga tegemisi koordineeriva Rauno Pehka sõnul tehakse ettepanek Balti liigaga liituda Rakvere Tarvasele.      

Märksõnad

Tagasi üles