Jalgpalli otsepilt: Infonetti võõrustanud Sillamäe mängis tihedas udus edu maha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas said meeskonnad hingetõmbeaega vaid kaheks päevaks, kui juba peeti kuuenda vooru kohtumised. Postimehe telemängus võõrustas Sillamäe Kalev tabeliliidrit Infonetti ja tihedas udus peetud mäng jäi 2:2 viiki.

Kodumeeskond läks 2:0 juhtima, kui 45. minutil oli täpne Aleksandr Savin ja viis minutit hiljem Deniss Malov. Kohtumisele tabeliliidrina läinud Infonet suutis siiski tänu Eduard Golovljovi 60. ja 69. minuti väravatele viigi välja võidelda. Infonet jätkab 14 punktiga tabeliliidrina, Sillamäe on kuue punktiga kuuendal kohal.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Sillamäe Kalev – Infonet

Esmaspäeval, 4. aprillil kell 18.00 Sillamäe kunstmurustaadionil

Sillamäe jaoks kujunes eelmise vooru kohtumine Tartu Tammekaga täielikuks katastroofiks. Lagunemine algas avapoolaja lõpus, kui esmalt jäädi kaotusseisu ning kaks minutit hiljem eemaldati mõttetu toorutsemise eest Maksim Paponov.

Kohe teise poolaja alguses sai meeskonnakaaslaste jämedat eksimust lappima kiirustanud Igor Dudarev ilmselge väravavõimaluse takistamise eest samuti punase kaardi ja nii lõpetas Sillamäe mängu üheksakesi, lastes endale lõpuks lüüa neli vastuseta väravat. Mõistagi peavad nii Dudarev kui ka Paponov kohtumise Infonetiga vahele jätma, Paponovi sunnitud mängupaus võib seejuures venida veelgi pikemaks kui üks mäng.

Kahe olulise mängumehe puudumine on Sillamäele eriti valus, kuna meeskonna pink on väga lühike. Ilmselgelt ei usalda peatreener Deniss Ugarov ka duubelmeeskonna noori mängijaid, sest senises viies Premium liiga kohtumises on Sillamäe pingil istunud lubatud maksimaalse seitsme vahetusmängija asemel korra viis, kolmel korral neli ja ühes mängus kõigest kolm meest.

See pole just parim seis, millelt minna vastu mängule tabeliliidriga. Infonetil jäi eelmises voorus mõni minut puudu sellest, et jätkata täisedu viie võiduga, kuid Albert Prosa 88. minuti värav tõi tiitlikaitsjale Florale viigipunkti. Sellegipoolest võib Infonet hooaja algusega igati rahul olla, sest viie mänguga kogutud 13 punkti annab neile tabelis jätkuvalt esikoha. Endale on lastud lüüa vaid kaks väravat ning paremat kaitset pole ette näidata ühelgi teisel meeskonnal.

Löödud väravate arvestuses jagab Infonet esikohta Tammekaga ja see ei ennusta Sillamäele head. Mullu said kalevlased esinelikuga peetud 16 kohtumisest vaid kaks võitu ja kolm viiki, ent üks neist kahest võidust tuli just Infoneti vastu. Ülejäänud kolmest kohtumisest kaks kaotati ning neljandas mängus, mis oli ühtlasi ülekaalukalt terve mulluse liigahooaja kõige igavam, lepiti väravateta viiki.

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Infonet on väga tõsiselt komplekteeritud oma võistkonda sel hooajal ning kui vaatame nende tulemustele siis saab öelda, et neil on olnud väga hea ettevalmistusperiood. Arvan, et saame näha kiire tempoga jalgpalli teravate momentidega.»

Sillamäe keskkaitsja Deniss Tjapkin: «Tõsine vastane on meie ees ja kõigepealt tahaksime kutsuda kodupublikut staadionile meid toetama. Oma poolt saan öelda, et teeme kõik, et sel mängul võit saavutada.»

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «Vastane uuendas suuresti oma koosseisu ning iga mänguga muutuvad nad üha tugevamaks. Meid ootab ees raske mäng ning võitmiseks peame mängima väga kindlalt kaitses ning realiseerima oma võimalusi ründes.»

Infoneti kaitsja Dmitri Kruglov: «Valmistume selleks mänguks väga tõsiselt. Vastaseid ei tohi jagada tugevateks ja nõrkadeks. See mäng tuleb võita!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles