Scottie Pippen: omaaegne Bulls alistaks Golden State’i 4:0

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jordan.
Michael Jordan. Foto: SCANPIX

Chicago Bullsi korvpallitiimi omaaegne tähtmängija Scottie Pippen leidis, et praegusest Golden State Warriorsi meeskonnast ei oleks tippaja Bullsile vastast.

Korvpalliliiga NBA praegune põhihooaja võitude rekord pärineb hooajast 1995/96, kui Bulls kogus 72 võitu ja sai sinna kõrvale vaid 10 kaotust. Sel hooajal on Golden State jõudnud rekordile väga lähedale ning neil on koos 69 võitu ja 8 kaotust.

Pippeni käest uuriti The Dan Patrick Show’s, et kumb meeskond võidaks nelja võiduni mängitava seeria, kui vastamisi läheks 1995/96 Bulls ja praegune Golden State.

«Seeria lõppeks nelja mänguga Bullsi kasuks,» teatas Pippen, et tema arvates jääks Bulls peale mängudega 4:0.

Pippen leidis, et tema katta jääks tõenäoliselt Stephen Curry ja Michael Jordan asuks pidurdama Klay Thompsonit. «Arvan, et minu suurus ja pikkus valmistaks talle (Curryle) muret,» leidis Pippen ja lisas, et ta suudaks Curryt pidurdada nii, et tema arvele jääks mängu kohta alla 20 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles