Rocki Balti liiga finaalivastane korraldas uskumatu viskekontserdi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock-Šiauliai
Rock-Šiauliai Foto: Margus Ansu

Kui Tartu Ülikool/Rock sai nädalavahetusel puhata, siis nende Balti liiga finaalivastane Šiauliai pidas eile Leedu liigas kohtumise Kedainiai Nevežisega. Suurepärast viskekindlust näidanud Šiauliai alistas kodus Nevežise koguni 112:90.

Suur vahe tuli sisse juba esimesel veerandajal, mille Šiauliai võitis 35:15. Poolajaks juhtis kodumeeskond 62:31. Kolmepunktiviskeid koguni 23st 15 tabanud Šiauliai resultatiivseimad olid Ginataras Leonavicius ja Assem Marei 18 punktiga, Nevežisele tõi eelmisel hooajal Kalev/Cramos mänginud Mindaugas Kupšas 20 punkti.

Šiauliai võit polnud üllatus, sest nad asuvad turniiritabelis 14 võidu ja 17 kaotusega kuuendal kohal, Nevežis on 8 võidu ja 23 kaotusega üheksandal ehk eelviimasel positsioonil.

Balti liiga finaali korduskohtumine peetakse kolmapäeval. Avamängu võitis Rock 81:74, seega piisab tartlastele Balti liiga tiitliks ka kuuepunktilisest kaotusest. Šiauliai võitis Balti liiga aastatel 2014 ja 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles