Chelsea uus juhendaja plaanib klubis muudatusi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radja Nainggolan võib suvel liituda Londoni Chelseaga.
Radja Nainggolan võib suvel liituda Londoni Chelseaga. Foto: SCANPIX

Viimaks sai ametlikult selgeks, et Londoni Chelsea tüüri juurde asub suvel praegune Itaalia koondise peatreener Antonio Conte. Conte sõlmis klubiga kolme aasta pikkuse lepingu ning suvel plaanib ta tiimi rivistuses teha mitmeid muudatusi.

Conte esmaseks sooviks on tugevdada keskvälja ja selleks plaanib ta Londonisse tuua praeguse AS Roma poolkaitsja Radja Nainggolani. Lisaks vajab ta ründejõudu, kuna väidetavalt on tiimist lahkumas Diego Costa, kes on viimaste teadete kohaselt siirdumas tagasi Madridi Atleticosse, kirjutab Sportsmail.

Ründajatest on Conte silma peale pannud Napoli Gonzalo Higuainile ning PSG Edinson Cavanile. Lisaks pole välistatud ka võimalus, et Evertonist ostetakse tagasi Romelu Lukaku.

Veel kavatseb Conte meeskonda tagasi tuua kolumbialase Juan Cuadrado, kes on praegu laenulepingu alusel pallimas Torino Juventuses. Conte idee kohaselt sobib Cuadrado 3-4-3 süsteemis hästi paremale äärele. Vasakul peaks koha sisse võtma Kenedy, kes on sel hooajal juba Chelseas mänguaega teeninud.

Keskkaitses on Conte silma peale pannud Stuttgarti mängijale Antonio Rüdigerile, kes pallib praegu laenulepingu alusel AS Romas.

Costa kõrval on klubist lahkumas ka John Terry ning kahtlane on Thibaut Courtoisi, Nemanja Matici ja Gary Cahilli jätkamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles