Jalgpalli otsepilt: Pärnu kaotas kodus Nõmme Kaljule

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas võõrustas Pärnu Linnameeskond täna Nõmme Kaljut. Pärast 0:0 viigiga lõppenud avapoolaega avas Kalju poolt teisel poolajal skoori Andrei Sidorenkov, kes realiseeris penalti. Rohkem väravaid mängus ei löödud ja nii teenis 1:0 võidu Kalju.

Postimees tõi kell 18.00 algava kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteerisid Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Pärnu Linnameeskond – Nõmme Kalju

Teisipäeval, 5. aprillil kell 18.00 Pärnus Mai tänava kunstmurustaadionil

Hooaega kindla võiduga alustanud Pärnu Linnameeskond on järgmised neli mängu kaotanud ja viimati jäädi Paidele võõrsil alla koguni 0:4. Mõistagi oli selle kohtumise võtmemomendiks Taavi Rähni ja Rauno Tutki rüselus, mille tulemusena kostitas Tutk Rähni jalahoobiga ning kuna olukord leidis aset karistusalas, määrati Paidele ka penalti.

Pärast kohtumist tunnistas Pärnu peatreener Marko Lelov, et ainuüksi kümnekesi jäämise süüks ei saa kehva esitust ajada. «Võib-olla lasime kõik liugu Infonetiga peetud 0:2 mägnu pealt, mis on ju tegelikult absurd,» viitas Lelov eelmise vooru kohtumisele. «See oli väga hea mäng, mängisime hästi, aga see ju ei huvita tegelikult kedagi, sest me ikkagi kaotasime selle mängu. Mõtlesime, et miks me ei peaks suutma kahte mängu järjest samamoodi mängida, pealegi on Paide ju meie tasemel vastane. Aga tuli välja, et me ei olnud selleks valmis,» nentis Lelov, kelle hoolealused on liigatabelis kukkunud eelviimasele kohale.

Mullusest mäletab kohtumist Pärnuga kõige eredamalt ilmselt Kalju praegune abitreener Sergei Terehhov, kellelt suvine kaotus pärnakatele viis peatreeneri ameti. Nädalavahetusel viigistas Kalju 1:1 Levadiaga ja tabelis ollakse tänu sellele kümne punktiga teisel kohal. «Meie enda mäng ei ole veel päris paigas, aga üldjoontes olid poisid tublid. Töötame edasi,» sõnas Kalju juhendaja Sergei Frantsev pärast kohtumist Levadiaga. Kalju eest käis sel hooajal kõrgliigas esmakordselt platsil vigastusest paranenud ründaja Ats Purje, kuid jätkuvalt ei kuulunud koosseisu poolkaitsja Hidetoshi Wakui.

Pärnu peatreener Marko Lelov: «Eelmises mängus löödi meid mitmelt poolt otseses mõttes nokki. Võib-olla ongi hea, et meil löödi pilt selgeks. Tähtis on nüüd kiiresti toibuda ja ennast väljakul maksma panna. Mäng Nõmme Kaljuga, kes on hetkel Premium liiga tabeli teisel kohal, peab olema väga võitluslik ja kaitses distsiplineeritud. Kui me suudame üles ehitada ka vastavalt olukorrale loogilisi ründemängu variante, siis me oleme juba sammu edasi teinud. Võidab see, kes vähem väravaid laseb lüüa.»

Pärnu poolkaitsja Tanel Melts: «Ees ootamas mäng tugeva Kaljuga. Et sellest mängust saada positiivne tulemus, peame me kõik endast 100% andma ja kindlasti mängimine kodupubliku ees annab selleks veel rohkem motivatsiooni saavutamaks vajalik tulemus. Ootame fänne staadionile ja katsume võidu Pärnu jätta.»

Kalju abitreener Fredo Getulio Aurelio: «Kalju mängib Pärnu vastu, kel on hetkel vaid kolm punkti. Palju arvavad, et ees ootab meile kerge mäng, kuid nad eksivad. Mullu oli meil nende vastu kaks äärmiselt rasket mängu. Me ei mõtle sellele enam. Austame oma vastast, kuid läheme mängule täisjõududega ning tahame kolme punkti.»

Kalju ründaja Robert Kirss: «Me oleme hooaega alustanud hästi ning tõestasime seda näiteks tiitlikaitsja alistamisega. Teisipäeval on juba järgmine mäng. Teame, et Pärnu on ohtlik vastane. Valmistume mänguks täie tõsidusega ja lähme kolme punkti järele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles