Atletico peatreener: ma ei ole Fernando Torrese peale pahane

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres (vasakul) ja Diego Simeone.
Fernando Torres (vasakul) ja Diego Simeone. Foto: ALBERT GEA/REUTERS

Eilses jalgpalli Meistrite liiga põnevas veerandfinaalis Barcelona ja Madridi Atletico vahel kerkis üheks põhimeheks Atletico ründaja Fernando Torres, kes viis esimesel poolajal Atletico juhtima, aga teenis siis kümne minuti jooksul kaks kollast kaarti ja saadeti platsilt minema.

Atletico peatreener Diego Simeone ei hakanud Torrese kaartide osas kohtunikke meedia kaudu süüdistama. «Ma ei ole Torrese peale pahane. See on teie otsustada, kas tema eemaldamine oli õiglane,» ütles ta ajakirjanikele pressikonverentsil.

«See oli sarnane Arda Turani punase kaardiga eelmisel aastal Madridi Reali vastu. Kohtunikud on need, kes peavad sellised otsused vastu võtma. Ma ei ütle kõike välja, mida tahaksin - see on kindel,» lisas Simeone.

Barcelonale kahe väravaga 2:1 võidu kindlustanud Luis Suarezi hinnangul oli Torrese 35. minuti eemaldamine kohtumise saatuse osas ülitähtis. «See oli matši võtmehetk, sest kõik teavad, kui hea kvaliteediga mängija Fernando on. Aga tegi kaks jõulist viga. Kokkuvõttes oli sellest kahju, sest oleks hea olnud mängida nii, et mõlemad meeskonnad oleks täiskoosseiusus olnud,» rääkis ta.

Barcelona ja Atletico seeria korduskohtumine peetakse nädala pärast Madridis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles