Punase kaardi saanud Torres elas oma viha välja kohtuniku ja UEFA peal

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunik Felix Brych näitamas Fernando Torresele (vasakul) punast kaarti.
Kohtunik Felix Brych näitamas Fernando Torresele (vasakul) punast kaarti. Foto: SCANPIX

Eilses jalgpalli Meistrite liiga põnevas veerandfinaalis Barcelona ja Madridi Atletico vahel kerkis üheks põhimeheks Atletico ründaja Fernando Torres, kes viis esimesel poolajal Atletico juhtima, aga teenis siis kümne minuti jooksul kaks kollast kaarti ja saadeti platsilt minema. Barcelona võitis lõpuks mängu 2:1.

Torres oli pärast mängu pahane ja viitas, et UEFA soosib Barcelonat. «Neid kaarte poleks pidanud olema. Kui samasuguseid vigu oleks teinud Barcelona mängijad, poleks neile ühtegi kaarti antud. Kui mind poleks ära saadetud, oleksime ilma kahtlusteta võitnud,» ütles Torres Hispaania raadiojaamale Cadena Cope.

«UEFA muretseb rohkem mängusärkide vahetamise pärast, aga nad ei määranud matšile kohtunikku, kes oleks Meistrite liiga veerandfinaali tasemel,» lisas ta. Eilse mängu peakohtunik oli 40-aastane sakslane Felix Brych.

Atletico kaitsja Filipe Luis oli veelgi otsekohesem. «Ma ei tea, mida Barcelona mängijad peaks tegema, et nad platsilt minema saadetaks. Oli näha kartust, et Barcelona võib välja langeda,» lausus ta.

Barcelona ja Atletico seeria korduskohtumine peetakse nädala pärast Madridis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles