Leedu kunagine NBA-mees on olümpialt eemale jäämas

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linas Kleiza.
Linas Kleiza. Foto: SCANPIX

Pikka aega Leedu korvpallikoondise liidrite hulka kuulunud Linas Kleiza on alates möödunud hooaja lõpust ravinud põlve, aga operatsioonist taastumine pole kulgenud loodetud kiirusega.

Seega on väga suure kahtluse all, kas ta saab augustis Rio olümpiamängudel osaleda, kuigi see oli Kleizal pikka aega plaanides. «Kõik kulgeb väga aeglaselt. Kui midagi planeerida, siis sellel peab ka tulemus olema. Muidu tuleb plaane muuta. Taastumine ei kulge tõepoolest nii hästi, kui ma tahtsin,» ütles Kleiza intervjuus portaalile 15min.lt.

Klubihooajaks loodab ta siiski valmis olla. «Tahaksin mängida Kaunase Žalgirises, aga täpsemalt ei tahaks nendel teemadel spekuleerida. Pean nägema, milline mu konditsioon on. Ma ei saa teeselda, nagu midagi poleks juhtunud - olen olnud terve aasta ilma korvpallita,» selgitas ta.

31-aastane Kleiza veetis oma parimad aastad NBAs. 2005-2009 kuulus ta Denver Nuggetsi ja 2010-2013 Toronto Raptorsi ridadesse. Lisaks on ta mänginud ka Piraeuse Olympiacoses, Istanbuli Fenerbahces ja Milano Olimpias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles