Henin Austraalia lahtistest: ma ei pea ennast favoriidiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justine Henin
Justine Henin Foto: SCANPIX

Eelmise aasta jaanuaris tippsporti naasnud endise naiste tennise maailma esireketi Justine Henin hooaeg jäi üsna lühikeseks, kuna ta vigastas Wimbledonis küünarnukki ja ei saanud rohkem enam mängida, belglanna sõnul pole ta siiani vigastusest täielikult paranenud.

«Ma ei ole veel valust vaba, aga liigun õiges suunas,» rääkis Henin Hopman Cupi eelsel pressikonverentsil. «Näen selleks kõvasti vaeva, et vigastusest paraneda, tegelen iga päev kaks tundi taastusraviga. Samm-sammult muutub seis paremaks, aga usun, et läheb veel paar nädalat, enne kui olen sajaprotsendiliselt terve.»

Seetõttu ei pea Henin oma võimalusi aasta esimesel suure slämmi turniiril ehk Austraalia lahtistel meistrivõistlustel väga suureks. «Keegi ei domineeri naiste tennist, kõigil on tõuse ja mõõnu. Kuna Serena Williams sel aastal seal ei mängi, võib ükskõik kes võita,» arutles Henin. «Aga ma ei pea ennast üheks suurimaks favoriidiks.»

Mullu jõudis Henin pärast 18-kuulist võistluspausi uuesti tipptennisesse naasmist Austraalia lahtistel finaali, kus pidi tunnistama Williamsi 6:4, 3:6, 6:2 paremust.

Karjääri jooksul seitse suure slämmi turniiri võitnud Henin on Austraalias võidutsenud korra - ta sai võidukarika pea kohale tõsta 2004. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles