Pellegrini: City ei ole favoriit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manuel Pellegrini
Manuel Pellegrini Foto: SCANPIX

Eile õhtul jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises võõral väljakul PSG vastu 2:2 viigi välja võidelnud Manchester City peatreener Manuel Pellegrini ei pea hoolimata heast tulemusest Cityt favoriidiks.

Meistrite liiga ajaloost selgub, et avamängus võõral väljakul 2:2 viigi välja mänginud võistkond on edenenud järgmisesse ringi 79,4% juhtudest. Pellegrini hinnangul on aga kõik lahtine: «Me ei ole favoriidid. Ei olnud enne eilset mängu ega ole ka pärast. Suurte võistkondade vahelistes mängudes ei saa kunagi kedagi favoriidiks pidada,» rääkis City peatreener. 

«Me ei tohi rääkida poolfinaalkohast. Peame teist kohtumist mängima ning mitte mõtlema, et oleme edasi pääsenud,» jätkas Pellegrini.

PSG peatreener Laurent Blanc on küll tulemuses pettunud, kuid jätkuvalt lootusrikas. «See ei ole esimene kord, kui kodus mängides väravaid laseme. Samas oleme minevikus tõestanud, et suudame ka võõrsil skoorida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles