Video: märtsikuu kauneimaks väravaks valiti Tautsi stiilne kauglöök

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tammeka (sinises) versus Narva Trans (punases). Rasmus Tauts (nr 11).
JK Tammeka (sinises) versus Narva Trans (punases). Rasmus Tauts (nr 11). Foto: Kristjan Teedema

Postimehe lugejad valisid jalgpalli Premium liiga märtsikuu ilusaimaks väravaks Tartu Tammeka mängumehe Rasmus Tautsi kauni kauglöögi, mille noor ääreründaja saatis Narva Transi väravasse selle hooaja kõige esimeses mängus. Tautsi tabamus kogus enam kui poole antud häältest.

Tautsi värava poolt andis oma hääle 319 inimest ehk 57,1 protsenti hääletanutest. Kokku oli hääletajaid 559. Teisele kohale kerkis Nõmme Kalju vasakkaitsja Andrei Sidorenkovi tabamus Sillamäe Kalevi vastu ja kolmandale Sakari Tukiaineni värav Rakvere Tarva võrku.

Märtsi ilusaima värava hääletus:

  1. Rasmus Tauts (Tartu Tammeka) - 319 häält (57,1%)
  2. Andrei Sidorenkov (Nõmme Kalju) - 62 häält (11,1%)
  3. Sakari Tukiainen (Flora) - 46 häält (8,2%)
  4. Stanislav Goldberg (Rakvere Tarvas) - 46 häält (8,2%)
  5. Draman Haminu (Infonet) - 31 häält (5,5%)
  6. Nikolai Mašitšev (Infonet) - 29 häält (5,2%)
  7. Kirill Nesterov (Narva Trans) - 26 häält (4,7%)

Eesti Jalgpalli Liit ja Postimees valivad lugejahääletuse abiga 2016. aastal Eesti meistriliigas löödud kauneima värava. Märtsist novembrini selgitatakse igas kuus välja võitja, kes pääseb finaali. Nii selguvad kaheksa finalisti, lisaks saavad finaali ka kaks parimat teist kohta. Premium liiga hooaja ilusaima värava autor saab EJLilt ja Postimehelt auhinna 22. novembril Estonia kontserdisaalis toimuval hooajalõpu galal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles