Jalgpalli otsepilt: tiitlikaitsja FC Flora jäi taas kuivale ja kaotas punkte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel pole sel hooajal enda mängu käima saanud tiitlikaitsja FC Flora, kes täna viigistas Lilleküla staadionil 0:0 Sillamäe Kaleviga. Seejuures jättis florakas Markis Jürgenson 81. minutil realiseerimata ka penalti.

Flora on nüüd seitsme kohtumisega kogunud vaid 10 punkti, mis annab neile tabelis viienda koha. Seitsme matšiga on Flora saanud kirja kaks võitu, neli viiki ja ühe kaotuse. Teist kohtumist järjest jäi florakatel ka värav löömata.

«Otsustavusest jääb puudu,» tunnistas täna vahetusest sekkunud ja sellega enda hooaja esimese Premium liiga kohtumise kirja saanud ründaja Hannes Anier. «Võimalusi loome küll, kuid palli kahjuks väravasse ei saa. Arvan, et klubi sees teavad kõik, et suudame paremini mängida. Küll need väravad ka tulevad.»

Ise loodab Anier edaspidi meeskonnale rohkem kasuks olla. «Tunnen ennast hästi. Tunne on pikalt hea olnud. Loodetavasti tuleb mänguaega juurde,» lisas ta.

Turniiritabel: 1. FC Infonet 14 punkti/6 mängu, 2. Nõmme Kalju 13/6, 3. FC Levadia 12/6, 4. Tartu Tammeka 11/6, 5. FC Flora 10/7, 6. Paide Linnameeskond 7/6, 7. Sillamäe Kalev 7/7, 8. Narva Trans 4/6, 9. Pärnu Linnameeskond 3/6, 10. Rakvere Tarvas 1/6.

Homses Postimehe telemängus kohtuvad FC Levadia ja FC Infonet. Kohtumine algab kell 18.30!

POSTIMEHE TELEMÄNG

FC Flora – Sillamäe Kalev

Reedel, 8. aprillil kell 19.00 Tallinnas Lilleküla staadionil

Tiitlikaitsja Flora on esimesest kuuest mängust kogunud vaid üheksa punkti ja liigatabelis ollakse alles viiendal kohal. Viimati saadi Tartu Tammeka vastu kätte vaid üks viigipunkt ja mänguliselt ei suudetud samuti midagi üleliia silmatorkavat luua.

Sillamäe üllatas hoobilt Premium liiga klassikafondi pääsenud «udumängus» liidrit Infonetti 2:0 eduseisu haaramisega ja ehkki lõpuks lepiti 2:2 viigi eest saadud ühe punktiga, võidi mänguga liiga liidrite vastu siiski rahul olla. Taas saab meeskonda aidata keskkaitsja Igor Dudarev kes pidi eelmise kohtumise punase kaardi tõttu vahele jätma. Samal põhjusel kohtumisest Infonetiga eemale jäänud poolkaitsja Maksim Paponov ei pääse aga ka Flora vastu väljakule, vaid peab ootama järgmist vooru.

Flora peatreener Norbert Hurt: «Sillamäe vastu läheme olles töötanud lihvimist vajavate põhinüansside kallal. Oleme vaadanud üle nende viimased mängud ja nende eripära. Tuleb valmis olla väga võitluslikuks mänguks, ideed, millega mängule läheme, on olemas.»

Flora äärepoolkaitsja Maksim Gussev: «Sillamäega on meil alati olnud väga haaravad ja halastamatud lahingud. Homne mäng tuleb seega väga pingeline ja huvitav nii meeskonnale kui ka publikule, keda ootame staadionile kaasa elama!»

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Tulemas on raske mäng tugeva vastase vastu. Floraga on meil olnud väga põnevad ja dünaamilised mängud ning arvan, et seekord jääb kõik samaks. Iga võistkond tahab võimalikult palju punkte saada, aga loodan, et me teeme vähem vigu ning lõpetame selle kohtumise positiivse tulemusega.»

Sillamäe keskkaitsja Deniss Tjapkin: «Valmistume mänguks Flora vastu tõsiselt nagu iga võistkonnaga. Oma poolt teeme kõik, mis meist sõltub, et parandada eelmise vooru tulemust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles