Võrkpalli meistriliigas selgub viienda koha omanik ja jätkuvad poolfinaalid

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Bigbank
Tartu Bigbank Foto: Kristjan Teedema

Alanud nädalavahetusel selgub meeste Eesti meistriliiga selle hooaja viienda koha omanik, kui Järvamaa Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbank peavad kahemängulise seeria. 

Täna kell 18:00 on võistkonnad vastamisi Paides E-Piima spordihoones ja homme mängitakse Tartus kell 16:00, vahendab Volley.ee.

Sel hooajal on Tartu ja Järvamaa ametlikes mängudes kohtunud kahel korral Saja Liiga põhiturniiri raames. Mõlemad matšid lõppesid Bigbanki 3:0 võiduga, ent samas ei saa öelda, et tegemist oli ühepoolsete kohtumistega. Detsembri algul võitsid tartlased võõrsil peetud mängu geimid 25:21, 25:14, 25:23 ja veebruari keskel toimunud kodumängus olid numbrid 25:21, 25:21, 26:24.

Kodumängus oli Järvamaa võistkond hädas nii rünnakul kui ka vastuvõtul. Rünnakuprotsendilt jäädi tartlastele alla 34,7 vs. 48,1, vastuvõtul olid näitajad 58,6 ja 75,0 protsenti. Järvamaal kogus ainsana kahekohalise saldo Karlis Mesila, kelle arvele jäi kümme punkti. Tartul olid toona rivis veel nii Kristo Kollo kui ka brasiillane Iurgen Hummes Specht, kes oli ka 14 punktiga matši resultatiivseim.

Teise ringi kohtumises oli Tartu relvaks blokk, millega teeniti 15 punkti, Järvamaa võistkonna kaheksa vastu. Tõeliselt hoos oli Kevin Soo, kelle arvele läks kaheksa sulustamispunkti. Tema oli 14-ga ühtlasi ka võitjate suurim punktitooja. Järvamaale tõi Virko Vantsi 13 silma.

Viienda ja kuuenda koha duellide kõrval jätkuvad ka poolfinaalseeriad. Täna kell 20:00 lähevad Rakveres vastamisi kohalik võrkpalliklubi ja Selver Tallinn. Kolme võiduni peetava seeria avavaatuse võitis Selver 3:0. Homme kell 16:00 saab jätku aga Pärnu Võrkpalliklubi ja TTÜ vaheline vastasseis. Enne suvepealinnas toimuvat matši on seeria seis 1:1 viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles