Kohila jõudis meistritiitli lävele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila
Kohila Foto: Tairo Lutter

Naiste võrkpalli meistrivõistluste tänane teine finaalmäng pakkus ühe geimi rohkem kui avalahing, mis eile oli lõppenud Kohila Võrkpalliklubi 3:0 üleolekuga. TTÜ/Tradehouse suutis korduskohtumises küll võita ühe geimi, kuid rohkemaks ülikoolinaiskond 3:1 võiduga meistritiitli lävele jõudnud Kohila Võrkpalliklubi vastu võimeline ei olnud.    

Tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi võitis võõral väljakul kaks esimest geimi vastavalt 25:16 ja 25:20 resultaadiga. Kolmandas geimis oli omakorda 25:23 tulemusega edukam TTÜ naiskond. Neljandas geimis pani külalisvõistkond Kohila enda paremuse taaskord maksma, olles edukam numbritega 25:21, millega teeniti 3:1 (16, 20, -23, 21) võit, kirjutas volley.ee.

Kertu Laak panustas võitu 19 punkti, jäädes 8 silmaga plusspoolele. Koguni viis pallinguässa löönud Maarja Kerner lisas 13 ning Julija Mõnnakmäe, Laura Parts ja Kateryna Dudnikova võrdselt 9 punkti. Mari-Liis Graumann vastas TTÜ esinduse poolel 14, Reelika Raap 12 ja Kaisa Õunpuu 10 punktiga.

TTÜ kogus blokis viis punkti vähem (7-12), kuid oli ühe punktiga edukam pallinguässade arvestuses (10-9). Pallingu vastuvõtul ja rünnakuefektiivsuses olid mõnevõrra täpsemad võitjad - vastavalt 42%-41% ja 40%-33%. 

Finaalseerias kaks esimest mängu võitnud Kohila Võrkpalliklubi võõrustab TTÜ-d 15. aprillil, kui kavas on seeria kolmas mäng. Kohila esinduse võidu korral on tänavune Eesti meister selgunud, TTÜ võit pikendaks seeria neljamänguliseks.

Homme kell 18 võtab Tallinna Ülikool kolme võiduni peetavas pronksmedaliseerias esmakordselt vastu Famila/Võru Võrkpalliklubi. Uuesti kohtutakse 14. aprillil Võrus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles