Rammo uuest EOK presidendist: ta peaks olema väga lähedalt näinud tippsporti (2)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Enne 15. aprillil toimuvaid Eesti Olümpiakomitee (EOK) presidendivalimisi, kus kandideerivad Jüri Ratas, Urmas Sõõrumaa ja Tõnu Tõniste, arutlesid ETV spordisaate stuudios sel teemal purjetaja Karl-Martin Rammo ja Tallinna Ülikooli õppejõud Kaarel Zilmer.

Rammo hinnangul tuleks kasuks, kui presidendiks valitakse inimene, kes on ka ise tippsordiga lähedalt seotud olnud, vahendab ERR Sport. «Ta peaks olema minu silmis vähemalt väga lähedalt näinud tippsporti. Kas võistlustel käinud või olnud kellegi väga lähedases ringkonnas, kes teeb tippsporti. Arvan, et tavainimesele jääb see veidi kaugeks ja kindlasti tippspordikogemusega on vähemalt minu silmis selge pluss ees,» tõdes Rammo.

«Võrreldes eelmiste kandideerimistega on see on üllatavalt hea, mis on praegu olnud, ehkki võib öelda, et seda läheb isegi paljuks,» arvas Zilmer valimisvõitlusega kaasnenud sisulise arutelu kohta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles