ERR toob ekraanile kolme ala Euroopa meistrivõistlused

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlasest treeningkaaslane Milko Tokola jälgib, kuidas Mart Seim rassib trennis suurte raskustega.
Soomlasest treeningkaaslane Milko Tokola jälgib, kuidas Mart Seim rassib trennis suurte raskustega. Foto: Jaanus Lensment

Euroopa meistrivõistlused tõstmises, sõudmises ning kergejõustikus jõuavad otsepildis ETV, ETV2 ja ETV+ kanalite vahenduselEesti televaatajateni.

Eeloleval laupäeval, 16. aprillil näitavad ETV2 ja ETV+ otseülekannet Norras Fördes toimuvatelt Euroopa meistrivõistlustelt tõstmises, kus üliraskekaalus (105+ kg) teeb olümpiahooaja esimese võistluse Eesti 2015. aasta parimaks sportlaseks valitud Mart Seim. Otseülekanne algab kell 18, kommenteerivad Helar Osila ja Mart Seimi treeningukaaslane Leho Pent.

Maikuu teise pühapäeva pärastlõunal jõuavad ETV2 ja ETV+ ekraanile sõudmise Euroopa meistrivõistluste finaalsõidud Saksamaalt Brandenburgist. Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Kaspar Taimsoo, Tõnu Endrekson, Allar Raja ning Andrei Jämsa kindlustasid olümpiapileti maailmameistrivõistlustel möödunud aasta augustis. Toona poodiumile jõudnud sõudekvartett läheb kolm kuud enne Rio 2016 olümpiamänge ka EMi starti medalimõtetega.

Kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustelt Hollandis jõuavad otseülekanded Eesti televaatajateni ETV, ETV2 ja ETV+ vahendusel 6.-10. juulil. Amsterdami olümpiastaadionil toimuvatel kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel esindab Eestit kuni 30-liikmeline koondis, teiste seas Gerd Kanter, Rasmus Mägi ja Ksenija Balta.

ERRi sporditoimetuse juhi Rivo Saarna sõnul on kõik kolm EM-võistlust olümpiamängude eel erilise tähtsuse ning tähendusega. «Soovime näidata meie sportlaste valmisolekut aasta olulisema spordisündmuse, Rio suveolümpiamängude eel,» kommenteeris Saarna. «Pole kahtlust, et Eesti medalilootused nende aladega seoses on kõrged ja realistlikud, nii EMi kui Rio 2016 kontekstis – hoiame meie spordisangaritele pöialt ja ootame medaleid,» sõnas ERRi spordijuht.

Kõigile kolmele EMile saab kaasa elada ka ERRi spordiportaali vahendusel. Teleõiguste järgi on ülekanded interneti ja mobiili vahendusel nähtavad vaid Eesti territooriumil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles