Korvpalli veerandfinaalid – oodatud võitjad ja vägev maiuspala

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva korvialune jõud David Haughton (kollases) peaks ka sel kevadel oma jõudu näitama.
Rakvere Tarva korvialune jõud David Haughton (kollases) peaks ka sel kevadel oma jõudu näitama. Foto: Marianne Loorents

Korvpalli Eesti meistriliiga finaalis mängivad tänavu ilmselt taas tiitlikaitsja Tartu Rock ja Kalev/Cramo. Kuid enne, kui hakatakse tiitlit jagama, tuleb läbida kohamängude esimesed ringid. Neljast paarist kahes pole põnevust oodata, ühes tekib kerge pinge ning ühest seeriast peaks saama hooaja kulminatsiooni sissejuhatav maiuspala. 

Postimees hindas veerandfinaalpaare.

TLÜ/Kalev – Pärnu Sadam (tänavune seis 3:1)

Täna pakuvad veerandfinaalide avavaatuse just need meeskonnad. Niinimetatud väike Kalev peaks olema kindel soosik mitte ainult selles seerias, vaid ka kahest suurklubist üle jäävas pronksiheitluses.

Kalevil on seekord õnnestunud koostada heal tasemel meeskond. Eesti liiga jaoks piisavalt head leegionärid, keda toetavad kindlad Eesti liiga mehed. Kalevi tugevuseks on tagaliin hea mängujuhi Thomas Droney, viskaja Johnny Berhanemeskeli ja kogenud vahetusmehe Reimo Tammega.

Muidu nõrk korvialune tugevnes leedulase Dominykas Milka lisandumisega. Kui kohamängudeks paraneb ka Renato Lindmets, on käike veel rohkem. Treenerid on suutnud ka selle koosluse panna kohati päris hästi tegutsema ning Pärnu peab kartma läbimurret igas liinis.

Pärnu peatreeneri Heiko Rannula ja klubi juhi Mait Käbini ees tuleb müts maha võtta. Järjekindlalt on kasutatud noori mehi – Norman Käbinit, Robert Valget ja Mihkel Kirvest – ning seda arvestades pole mängitud sugugi kehvasti. Eesti korvpallile tervikuna tõuseb sellest kindlasti kasu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles