Maria Šarapova võib meldooniumi-saagast siiski puhtalt pääseda

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenniseässa Maria Šarapova saatus on endiselt lahtine.
Tenniseässa Maria Šarapova saatus on endiselt lahtine. Foto: Reuters / Scanpix

DOPING. Venemaa sport on saanud viimastel aastatel palju hoope, aga üle pika aja saadi eile positiivseid uudised. Rahvusvaheline Antidopinguagentuur (WADA) tunnistas, et sellest aastast keelustatud meldooniumi kohta pole piisavalt infot, kui kiiresti südameravim kehast väljub. Nii võivad paljud spordistaarid kergendatult hingata ja loota, et nende võistluskeeld tühistatakse.

Kõige kuulsam meldooniumiga vahelejääja on vaieldamatult olnud Vene tenniseäss Maria Šarapova, aga tema seis on endiselt segane. Šarapova tunnistas märtsi alguses, et polnud meldooniumi keelustamisest teadlik ja tarvitas seda arsti soovitusel edasi. Hoopis kasulikum oleks tal olnud väita, et lõpetas aine kasutamise juba ammu ja ei mõista, kuidas saab meldoonium nii kaua kehas püsida. Seda teed on viimasel ajal läinud kõik vahelejääjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles