Vormel-1 sõitjate õhtusöögilt puudunud Räikkönen: oli vaja tööd teha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Enamik vormel-1 sarja sõitjaid sai sel nädalavahetusel Shanghais toimuva Hiina GP eel restoranis kokku, kuid kohtumist seiranud ajakirjanikele torkas kohe silma, et tippsõitjatest ei olnud seltskonnas Kimi Räikköneni.

Kui soomlaselt selle kohta aru päriti, oli vastus lühike. «Mul on vaja tööd teha, see on kõige tähtsam.» Hiljem selgus, et Räikkönen viibis koos Ferrari esindajatega Taiwanil lühikesel reklaamtuuril.

Hiljuti sarja juhtkonnale ühise kirja saatnud vormel-1 sõitjate seesugune ühisõhtusöök ei ole just tavapärane ja sestap üritasid ajakirjanikud sõitjatelt välja pinnida, millest juttu tehti. Seda ei avalikustanud aga ükski piloot, pressiga jagati vaid koosistumisel aset leidnud lõbusaid seiku. Põhiküsimuseks kerkis sestap see, kes arve maksis.

«Igaüks ise,» vastas Sauberi sõitja Marcus Ericsson. Küll aga olevat keegi enne seda teinud ka ettepaneku, et arve võiks tasuda valitsev maailmameister Lewis Hamilton. «Ei maksnud ta midagi. Pakuti jah, et ta võiks seda teha, aga Lewis ei olnud nõus,» muigas Williamsi soomlasest sõitja Valtteri Bottas.

Hamilton ise teatas seepeale, et tema võinuks arve maksta küll, aga üks meestest olevat ise pakkunud, et igaüks võiks ikka ise rahakoti välja otsida. «Olen üsna kindel, et see oli Nico,» sõnas Hamilton ajakirjanike naerupahvaku saatel meeskonnakaaslasele Nico Rosbergile viidates. «Nii saigi igaüks eraldi arve. 17 arvet ja 17 krediitkaarti – oli üsna huvitav vaatepilt,» lisas Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles