Kehra jõudis Eesti meistrivõistlustel poolfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall
Käsipall Foto: Marko Saarm

HC Kehra/Horizon Pulp&Paper pääses Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel poolfinaali, kui alistas veerandfinaalseeria kordusmängus SK Tapa võõrsil 34:21 ja võitis seeria mängudega 2:0.

Teisipäeval avamängus Tapast 13 väravaga jagu saanud Kehra pani võõrsilgi oma paremuse peamiselt just avapoolajal maksma. Vaheajale läks Kehra juba 23:9 eduseisus. «Mulle tundus tänane esimene poolaeg meie poolt isegi viletsam kui teisipäeval. Tundus, et mängijad olid lihtsalt väsinud. Tahtsime parimat, aga välja kukkus nii nagu alati,» muigas Tapa treener Aron Jaanis.

Sarnaselt teisipäevase mänguga suutis Tapa teisel poolajal pingevabamalt mängides eeldatava favoriidiga sammu pidada ja vahe suuremaks ei kärisenud. «Nagu eduseisus ikka aeg-ajalt juhtub, ei suutnud mehed teisel poolajal piisavalt pingutada. Veeretati lihtsalt mäng lõpuni,» kurtis Kehra peatreener Indrek Lillsoo. «Treenerina tahaks ikka näha, et isegi eduseisus võideldakse kõik 60 minutit.»

Kaspar Lees viskas Kehra poolelt 7 väravat, Indrek Napsep lisas kuus tabamust. Üleplatsimees oli Tapa kasuks 9 väravat visanud Martin Adamson.

Poolfinaalis kohtub HC Kehra/Horizon Pulp&Paper Viljandi HC-ga. Seeria algab 21. aprillil Viljandis. Eesti meistrivõistluste viimane poolfinalist võib selguda juba reedel, kui Aruküla võõrustab kell 19:00 Viimsi/Tööriistamarketit, kes seeria avamängus võttis 28:26 võidu.

Tapa jaoks on Eesti meistrivõistlused selleks hooajaks läbi. Aron Jaanis lootis, et mängud tugevate vastastega andsid noortele mängijatele hädatarvilikku kogemust. «Loodetavasti läksime ka tugevamaks, aga eks seda peame juba hiljem tõestama kui palju tugevamaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles