Murray tuli raskest seisust välja, Djokovici alistaja sai kindlalt lüüa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: SCANPIX

Monte Carlos toimuval Masters-sarja tenniseturniiril pääses veerandfinaali maailma teine reket Andy Murray, tulles seejuures kolmanda ringi kohtumises välja raskest seisust. Murray jäi ATP edetabelis 22. kohal oleva prantslase Benoît Paire'i vastu 2:6, 0:3 taga, ent võitis lõpuks kaks ja pool tundi kestnud kohtumise 2:6, 7:5, 7:5.

Veerandfinaalis on Murray vastaseks maailma edetabelis 12. kohal oleva Miloš Raonic, kes alistas samuti raskes kohtumises 6:3, 4:6, 7:6 (5) Bosnia ja Hertsegoviina tennisisti Damir Dzumhuri. Samal tabelipoolel oli maailma neljas reket Stanislas Wawrinka 6:1, 6:2 üle Gilles Simonist, edetabelis viiendal kohal olev Rafael Nadal alistas aga 7:5, 6:3 austerlase Dominic Thiemi. Seejuures pidi Nadal päästma koguni 15 murdepalli 17st.

Maailma esireketit Novak Djokovici šokeerinud tšehh Jiri Vesely ei saanud suurest võidust kaua rõõmu tunda, sest kaotas kindlalt 1:6, 2:6 maailma edetabelis 16. kohal olevale prantslasele Gaël Monfilsile. Veerandfinaalis kohtub Monfils hispaanlase Marcel Granollersiga, kes oli 7:6 (1), 6:4 parem belglasest David Goffinist.

Lisaks Monfilsile ja Granollersile jõudis ülemisel tabelipoolel kaheksa parema hulka ka maailma kolmas reket Roger Federer, kes oli 6:2, 6:4 parem hispaanlasest Roberto Bautista Agutist. Veerandfinaalis on Federeri vastaseks maailma edetabelis üheksandal real olev prantslane Jo-Wilfried Tsonga, kes alistas 6:4, 6:4 kaasmaalase Lucas Pouille’i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles