Meeldiv üllatus: Eesti rannavõrkpallipaar teenis pääsme Sotši MK-etapi põhiturniirile

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Facebook

Eesti rannavõrkpallipaar Kust Nõlvak - Mart Tiisaar teenis järgmisele MK-etapile Sotšis Wild Cardi (FIVBi poolt jagatav otsepääs kas põhi- või kvalifikatsiooniturniirile) ning pääses otse põhiturniirile.

«Täiesti ulme, mis üllatus. Tegime avalduse põhiturniirile saamiseks kui veel registreerijaid Sotšisse üpris vähe oli, kuid kui registreerimise viimasel päeval nägime ülesandjate hulka, teadsime, et peame ilmselt samamoodi reservist kvalifikatsiooni kohta ootama jääma nagu viimati Kataris, kus saime osalemiseks kinnituse viis päeva enne turniiri algust,» selgitas Tiisaar.

«Uudis, et meid on kostitatud Wild Cardiga, tuli metsiku üllatusena ning see on meile tohutu võit, et saame suurel turniiril mängida vähemalt kolm tugevat mängu,» lisas Tiisaar.

Nõlvak selgitas, et võistluspaika minnakse kohale varakult ja ettevalmistus on tavapärasest põhjalikum. «Läheme parajalt varakult Sotši kohale ja teeme enne turniiri algust seal ka treeninglaagri, et harjutada koos (Rivo- toim.) Vesiku ja tema hoolealuse Venemaa paariga. Suure tõenäosusega liituvad meiega ka Kristo Kollo ja Karl Jaani. Seega on võistlusteks ettevalmistus senisest põhjalikum. Kuigi vastased on põhiturniiril tugevamad, on sisimas soov võtta oma esimene suurturniiri mänguvõit, seda ka püüdma lähme,» rääkis Nõlvak.

Sotši MK etapp saab alguse 3. mail, sinna laagrisse sõidavad mehed juba 23. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles