Vormelimaailma kahe kange vahel lahvatas naeruväärne tüli

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (paremalt neljas) ja Lewis Hamilton (tema kõrval) teiste F1 sõitjatega.
Nico Rosberg (paremalt neljas) ja Lewis Hamilton (tema kõrval) teiste F1 sõitjatega. Foto: SCANPIX

F1 sarjas on omavahel taas veidi raksu läinud Mercedese sõitjad, sest Lewis Hamilton naeruvääristas Nico Rosbergi selle eest, et viimane tahtis õhtusöögil käies arve eraldi maksta.

Nimelt käis suurem osa vormel-1 sõitjaid Hiina GP eel ühisel õhtusöögil, mille jaoks valis restorani nimega The Kitchen välja just Hamilton, kes enda sõnul maksis ka laua broneerimise tasu. Kui tuli aeg arve kinni maksta, siis tahtis valitsev maailmameister enda sõnul muuta arveldamise võimalikult lihtsaks, kuid selle asemel maksis iga mees enda osa siiski ise.

«Olen üsna kindel, et see oli Nico,» vastas Hamilton küsimusele, kelle soovitusel asuti arvet eraldi tasuma. «See polnud üldsegi nii kallis. Mina ütlesin: «Teeme nii, et mina maksan selle praegu - või meist paar tükki maksavad selle kinni - ja siis järgmisel korral maksab keegi teine?» Aga nemad vastasid: «Ei, ei, ei. Tahame ise maksta.» Me igaüks saime eraldi tšeki: 18 tšekki, 18 krediitkaarti. See oli kõige naeruväärsem asi, mida ma kunagi näinud olen. Ma ei ole tõesti kunagi midagi sellist varem kohanud,» viskas Hamilton idee autorile Rosbergile tülikinda, justkui oleks tiimikaaslane liiga kitsi.

Rosberg, kes on viimasel kahel aastal mitmel korral tiimikaaslasega tülli sattunud, ei jäänud aga Hamiltonile vastust võlgu. «Tegelikult ka rääkis nii? Väga huvitav. Minu mäletamist mööda on alati vaikiv kokkulepe, et valitsev maailmameister peaks maksma, aga see võib olla vaid minu arvamus,» andis Rosberg omakorda mõista, et britt siiski ei pakkunud ühisarve kinnimaksmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles