Jüri Ratas kaotusest: ju siis Sõõrumaa ideed olid veenvamad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Olümpiakomitee presidendivalimistel vaid ühe häälega ärimehele Urmas Sõõrumaale kaotanud Jüri Ratas ütles ajakirjanikele pärast tulemuste selgumist, et tema roll tuntud poliitikuna mõjutas kindlasti valimiste käiku.

«Olen kogu aeg ka selle kampaania käigus öelnud, et spordi rahastamist on kordades lihtsam ja võimekam muuta poliitikast väljaspool kui selle sees. Ma olen üks Riigikogu 101 liikmest ja loomulikult ma ei lähe sinna tagasi ja ei ütle, et maksame katuserahasid edasi. Vastupidi, see peab muutuma,» rääkis Ratas.

«Ju siis Sõõrumaa põhimõtted oli veenvamad, paremad. Ma õnnitlen uut Eesti olümpiakomitee presidenti, härra Urmas Sõõrumaad! Mulle ei tehtud pärast esimest vooru kindlasti n-ö kambakat. Ma pole kunagi suhtunud tõsiselt kambakate teooriasse. Nagu ikka spordis, siis võitis see, kes oli parem,» lisas Riigikogu aseesimees ja Eesti korvpalliliidu president Ratas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles