Kanguri endine klubi jõudis Euroliiga finaalturniirist ühe võidu kaugusele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laboral Kutxa's Greek center Ioannis Bourousis (L) vies with Panathinaikos' Bosnian center Ognjen Kuzmic during the Euroleague group basketball playoff match Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz vs Panathinaikos Athens at the Fernando Buesa Arena in Vitoria-Gasteiz on April 15, 2016. / AFP PHOTO / ANDER GILLENEA
Laboral Kutxa's Greek center Ioannis Bourousis (L) vies with Panathinaikos' Bosnian center Ognjen Kuzmic during the Euroleague group basketball playoff match Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz vs Panathinaikos Athens at the Fernando Buesa Arena in Vitoria-Gasteiz on April 15, 2016. / AFP PHOTO / ANDER GILLENEA Foto: ANDER GILLENEA/AFP

Eesti korvpallikoondise kapteni Kristjan Kanguri endine meeskond Vitoria Laboral Kutxa alistas Ateena Panathinaikose ka veerandfinaalseeria teises mängus ja on finaalturniirist vaid ühe võidu kaugusel.

Tasavägises heitluses jäi Vitoria lõpuks peale lisaajal 82:78 ja läks seeriat 2:0 juhtima. Vitoria juhtis 27 sekundit enne normaalaja lõppu 73:67, aga siis tabasid rasked kolmesed Marquez Haynes ning hooaja parima mängu teinud Dimitris Diamantidis ja mäng läks lisaajale. Seal kindlustasid Vitoriale võidu Yannis Bourousis ja Darius Adams, kes kombineerisid otsustava viie minuti jooksul kõik kodumeeskonna üheksa punkti.

Adams kerkis 24 punktiga Vitoria resultatiivseimaks, lätlane Davis Bertans lisas 15 ja Bourousis 14 silma. Panathinaikosele tõi Diamantidis lisaks 17 punktile ka kuus resultatiivset söötu.

Seeria kolmas ja neljas mäng peetakse Ateenas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles