Kiidron videointervjuus: jäime palliga liialt arglikuks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliigas pidi Tartu Tammeka tunnistama koduväljakul Nõmme Kalju 3:0 paremust. Tartlaste kapten Kaarel Kiidron nentis kohtumise järel, et Tammeka oli Kalju vastu pisut liiga arglik ning väravate puhul oli neil ka ebaõnne.

«Pärast 2:0 seisu hakkasime lõpuks ka palli hoidma. Natuke jäime täna võib-olla palliga arglikuks. Oleksime pidanud rohkem riskeerima, tegema maast sööte ja panema Kalju jooksma. Kalju tuli duhhiga peale ja jäime nende pressiga natuke hätta,» sõnas Kiidron.

Vaata videost, mida Kiidron rääkis väravaolukordadest, jalgades olnud väsimusest ja edasisest raskest seeriast tugevate klubide vastu, Kalju eest juba hooaja kolmanda värava löönud Karl Mööl aga Kalju seekordse edu võtmetest, kaotusest karikasarja veerandfinaalis Sillamäele ja meeskonna viimase aja mängupildist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles