Allar Lamp jooksis USAs isikliku rekordi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Lamp.
Allar Lamp. Foto: Mallor Malmre / Jooksuportaal

Allar Lamp ja Andi Noot võistlesid Eesti aja järgi täna hommikul Ameerika Ühendriikides Californias Los Angeseses 1500 meetri jooksus. Lamp püstitas isikliku rekordi 3.44,41, millega sai oma jooksus kolmanda koha. Tema varasem tippmark oli 3.44,48, mille jooksis mullu suvel võistkondlikul EMil Kreetal. Noot lõpetas oma jooksu kaheksandal kohal ajaga 3.44,84.

Allar Lamp startis nõrgemas ehk teises jooksus. «Kogu jooksu vältel oli selline tunne, et võib juurde panna. Vahepeal isegi vedasin. 250 meetrit enne lõppu takerdusin pisut ega jõudnud esimesele järgi, sinna kadus ehk sekund,» ütles Lamp Jooksuportaalile. «Üldiselt olen rahul. Jalas on veel varu. Ootan põnevusega järgmist võistlust,» lisas Lamp.

Tugevamas jooksu startinud Andi Nooda jaoks oli tegemist tänavuse esimese võistlusega. «Kiita ei tohi, aga peab meeldima. Jooksin nagu seelikus tütarlaps aasale kevadlilli korjama. Teadsin, et üle kolme ja poole kuu tuleb jooks toores, aga et nii naiselik, see ajab püha viha täis,» nentis Noot Jooksuportaalile. Ta pidas ainukeseks positiivseks märgiks 4,1 sekundit kiiremat algust, kui eelmisel eelmine aastal. «Vähemalt pole taandarengut toimunud. Siit edasi on vaja ainult võistelda. Tippvorm on praegu kaugel,» märkis Noot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles