Endine tuntud lauljatar osaleb mainekal Rootsi fitnessivõistlusel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Randmets
Helen Randmets Foto: promo

Täna toimub Malmös mainekas kulturismi- ja fitnessivõistlus Sweden Grand Prix. Eestit esindab seal 14 sportlast, teiste hulgas ka endine Nexuse lauljatar Helen Randmets.

Kulturismis astuvad üles Ott Kiivikas (Reval Sport) ning tema õpilane Raigo Kuusnõmm (Sparta Spordiklubi). Mõlemad mehed osalesid ka eelmisel aastal, kus Kiivikas saavutas oma kategoorias esikoha ning Kuusnõmm võitis hõbeda, vahendab fitness.ee.

Mehed astuvad üles erinevates võistluskategooriates: Kuusnõmm kuni 80 kg kaaluvate meeste seas ning Kiivikas klassis kuni 90 kg. Kui Kiivikas on sellel hooajal jõudnud osa võtta juba kahest võistlusel, toonud ära hõbeda, kulla ja absoluudivõidu, siis Kuusnõmme jaoks on tegemist hooaja avavõistlusega.

Klassikalises kulturismis astuvad üles selle aasta võistlushooaega alustav Peep Reinart (Sparta Spordiklubi) ning kolm nädalat tagasi Saksamaal toimunud võistlustel väga hea vormi näidanud Siim Savisaar (TÜ ASK).

Bikiinifitnessis võistlevad Andra Vagur (Spordikeskus Teras), kes saavutas hiljuti rahvusvahelisel debüütvõistlusel esikoha. Võistlustulle astub ka Ene Tomingas (My Fitness), kes tõi möödunud sügisel toimunud MMilt suurepärase kuuenda koha. Lisaks osalevad veel Eesti meister ning mitmetelt rahvusvahelistelt võistlustelt medaleid toonud Agne Kiviselg (Spa ja Sport spordiklubi) endine Nexuse lauljatar ning eelmisel nädalal esimest korda bikiinifitnessis üles astunud Helen Randmets (My Fitness) ning kunagine kergejõustiklane Kirke Kirt (TÜ ASK).

Bodyfitnessis astuvad üles Tatiyana Pudovkina (HC GYM) ja Gea Taalvelt (Spa ja Sport spordiklubi), kelle jaoks on samuti tegemist hooaja avavõistlusega. Mõlemad sportlased on varasemalt toonud medaleid ja finaalikohti rahvusvahelistelt võistlustelt.

Rannafitnessis võistlevad eelmisel aastal Eesti meistrivõistlustel väga edukalt mitmeid kuldmedaleid noppinud ning juuniorite ja meeste arvestuse absoluutseks võitjaks kroonitud Kert Kaljula (Sparta Spordiklubi), 2015. aasta Eesti meistrivõistluste Men’s Physique +178 cm kategooria auväärse teise koha võitja Kuido Jõgisalu (Spa ja Sport spordiklubi) ning 2015. aastal Eesti karikavõistlustel Men’s Physique +178 cm kategoorias teise koha saavutanud Hans Hiiuväin (Fittest klubi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles