Lauri Varendi: punast kaarti arvestades oli see võidetud punkt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Premium liigas mängis Paide Linnameeskond koduväljakul 1:1 viiki tiitlikaitsja FC Floraga, ehkki jäi juba 25. minutil Martin Ustaali punase kaardi tõttu vähemusse. Paide kapten Lauri Varendi sõnas mängujärgses intervjuus, et punkti väljavõitlemiseks tuli teha ränka tööd.

«Arvestades seda punast kaarti, siis kindlasti,» sõnas Varendi. «Pärast seda läks mäng ikka väga raskeks. Tuli kaitses kindlalt seista ning üritada standardolukordade ja vasturünnakute pealt vastuväravat lüüa,» lisas Paide kapten.

Vaata videost, kuidas Varendi iseloomustas Paide senist hooaega ja tänast väljakut!

Flora äärekaitsja Markus Jürgenson nentis, et Flora suurimad probleemid on endiselt rünnakul. «Võit jääb viimase kolmandiku taha. Eelmistes mängudes oli meil vähemalt võimalusi, aga täna ei suutnud me teisel poolaja sajaprotsendilisi võimalusi tekitadagi. Aga meil on kindel nägemus, milline meie mäng olla võiks ja olema peaks. Üritame oma joonisest kinni pidada ja mingil hetkel võiks isegi lihtsamalt mängida,» sõnas Jürgenson.

Vaata videost veel, mida rääkis Jürgenson florakate vaimsest seisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles