Tartlannad lõpetasid hooaja viienda kohaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Eeden võrkpallinaiskond.
TÜ/Eeden võrkpallinaiskond. Foto: Erakogu

Laupäeval tõmmati joon alla naiste võrkpalli meistrivõistlustele, kui Tartu Ülikool/Eeden ja Audentese SG/Noortekoondis selgitasid viienda-kuuenda koha omaniku. Kahe võiduni peetud seeria avavaatuses 3:1 (17, 19, -24, 10) võidu saavutanud Tartu naiskond oli parem ka korduskohtumises. 

Tartlannad saavutasid võõrsil toimunud teises vastasseisus võidu alles viiendas geimis, kui lõpuvile ajal särasid tablool Emajõelinna esinduse 3:2 (22, -16, 11, -20, 9) võidunumbrid. Ühtlaselt esinenud võitjate ridades kogusid viis mängijat kahekohalise punktisumma, neist parimatena märgiti Laura Reiteri ja Laura Luige kontosse 15 punkti. Renate Pikk assisteeris 14, Mari Arak 13 ja Ingrid Kiisk 12 silmaga. Silvia Pertens vastas võõrustajate poolel 14 ning Lisete Mein, Agnes Karm ja Ragne Dimitrijev võrdselt 10 punktiga, vahendas volley.ee.

Möödunud aastal pronksmedalile jõudnud Tartu võistkond astus tänavusel hooajal seega kaks sammu tagasi, leppides viienda kohaga. Audentese SG/Noortekoondis oli kuues ka eelmisel hooajal. Eile krooniti kolmandat korda järjest Eesti meistriks Kohila Võrkpalliklubi, kes võitis finaalseerias TTÜ/Tradehouse'i vastu kõik kolm mängu. Tallinna Ülikool vahetas eelmise aasta neljanda koha tänavu kahvatuima medali vastu. Paremini läks ka Võru naiskonnal, kes tõusis möödunud hooaja viiendalt kohalt tänavu koha kõrgemale neljandaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles