Valmo Kriisa valus eksimus kinkis Kalev/Cramole ülinapi võidu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valmo Kriisa.
Valmo Kriisa. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Eesti korvpalli meistrivõistluste veerandfinaali teises kohtumises oleks äärepealt juhtunud suurüllatus, kui Kalev/Cramo oli Audentese spordihallis kaotamas külla sõitnud Valga Maks&Mooritsale. Lõpuks suudeti siiski 88:87 võita ja seega mindi seeriat 2:0 juhtima.

Valga oli viimasel minutil veel 87:84 ees, aga siis tabas Rain Veideman Kalevi kasuks kaks vabaviset. Seejärel tegi Martins Berkis Valga poolelt valesöödu ja olukorra kasutas ära Rolands Freimanis, kes viis Kalevi kaheksa sekundit enne lõppu juhtima. Pärast minutilist mõtlemispausi mängis Valga palli Valmo Kriisale, kes ei suutnud korvi alt mänguvahendit sisse toimetada.

Teisel poolajal dikteeris mängu suuremas osas Kalev/Cramo, sest veel seitse minutit enne lõppu oldi ees 14 punktiga 78:64. Shawn King tõi Kalevile 16 punkti ja 10 lauapalli, Valga resultatiivseimad olid Berkis ja Edgars Kruminš 17 punktiga.

Seeria kolmas kohtumine peetakse 26. aprillil Haapsalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles