Video: Kevin Korjus näitas Renault' sarjas vastastele koha kätte

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aragoni etapi finiš.
Aragoni etapi finiš. Foto: Facebook / Kevin Korjus

Renault Sport Trophy sarja hooaja avanädalavahetusel näitas suurepärast kiirust Kevin Korjus, kes võitis tänase Aragoni ringrajal peetud sprindietapi. Eile jagati autot rootslase Frederik Blomstedtiga ja siis saadi teine koht.

Renault' sportautode sarjas peetakse igal etapil laupäeviti 70 minuti + ühe ringi pikkune kestvussõit (Endurance Race) ja pühapäeviti 25 minuti + ühe ringi pikkune sprindisõit (Sprint Race). Igasse tiimi kuulub kaks sõitjat, profisõitja staatuses (Pro) olev Korjus jagab R-ace GP tiimi autot amatöörsõitjana (Am) võistleva Blomstedtiga. Punktiarvestust peetakse kolmes arvestuses, milleks on Endurance, Pro ja Am. Täna startisid Korjus ja Blomstedt eraldi, sest amatöörsõitjate start oli Korjusest ligi viis tundi varem.

Kolmandalt kohalt rajale läinud Korjus edestas finišis Lewis Williamsoni 0,538 ja Markkus Palttalat 1,269 sekundiga. Kokkuvõttes on Korjus 35 punktiga teine, juhib Williamson 43 punktiga. Renault' Sport Trophy teine etapp peetakse mai keskel Imolas.

Tänast sõitu on võimalik järgi vaadata SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles