Renault' sarjas triumfeerinud Korjus: see oli mu elu raskeim võidusõit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus Aragoni ringrajal.
Kevin Korjus Aragoni ringrajal. Foto: Renault Sport

Renault Sport Trophy sarja hooaja avanädalavahetusel näitas suurepärast kiirust Kevin Korjus, kes võitis täna Aragoni ringrajal peetud sprindietapi. Laupäeval jagati autot rootslase Frederik Blomstedtiga ja siis saadi kestvussõidus teine koht.

Individuaalsõidus kolmandalt kohalt rajale läinud Korjus edestas finišis Lewis Williamsoni 0,538 ja Markkus Palttalat 1,269 sekundiga.

«Start oli selle sõidu võti. Williamson hakkas liiga vara kiirendama ja pidi siis uuesti aeglustama, mul oli juba hoog sees ja ma sain mööda. Ta ei jõudnud küll kordagi nii lähedale, et oleks mind rünnata saanud, aga vahe oli väga väike ja ma pidin sada protsenti pingutama stardist finišini. See oli minu elu kõige raskem võidusõit,» rääkis Korjus pärast võistlust.

Kokkuvõttes on Korjus 35 punktiga teine, juhib Williamson 43 punktiga. Renault' Sport Trophy teine etapp peetakse mai keskel Imolas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles