Zopp kerkis maailma edetabelis tervelt 15 kohta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter

Jürgen Zopp tõusis tennise maailma edetabelis 162. kohale, kerkides tervelt 15 kohta. Eelmisel nädalal Itaalias Barlettas peetud turniiril jõudis Zopp poolfinaali, kaotades seal rootslasele Elias Ymerile.

Teistest eestlastest on Vladimir Ivanov jätkuvalt 429. kohal. Anton Pavlov langes koha võrra 933. kohale, Kenneth Raisma ja Mattias Siimar tõusid mõlemad koha võrra ning on nüüd vastavalt 949. ja 1424. tabelireal. Veel mahuvad tabelisse Jaan Kononov ja Oskar Lusti, kes jagavad 1756. kohta.

Maailma esireketina jätkab Novak Djokovic, teine on Andy Murray ja kolmas Roger Federer. Esikümnes kerkis 9. kohalt seitsmendaks prantslane Jo-Wilfried Tsonga, tšehh Tomaš Berdych, langes aga omakorda seitsmendalt kohalt üheksandaks. Rohkem muutusi esikümnes ei toimunud.

Naiste edetabelis on esikolmikus ikka Serena Williams, Agnieszka Radwanska ja Angelique Kerber. Anett Kontaveit jätkab 78. ja Kaia Kanepi 182. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles