Eesti saaliliiga aasta mängijaks valiti Cosmose kapten

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juri Amosov.
Juri Amosov. Foto: Jana Pipar

Läinud nädalavahetusel toimus Eesti Jalgpalli Liidu pressikeskuses saalijalgpalli hooaja lõpetamine. Saalihundiks valiti esmakordselt Eesti meistriks ja karikavõitjaks kroonitud FC Cosmos lastegruppide avamise eest, esindusmeeskonna 39-aastane kapten Juri Amosov osutus Triobet saaliliiga aasta mängijaks.

Lisaks Amosovile teenis väärt auhinna tema meeskonnakaaslane Erik Grigorjev, keda premeeriti Triobet saaliliiga finaali väärtuslikema mängija tiitliga.

Esmakordselt valiti ka saalikoondis kauneim värav. Auhinna teenis Jevgeni Merkurjev, kes lõi ilusa tabamuse Balti turniiril Leedu võrku 27. novembril.

Triobet saaliliiga põhiturniiri parim väravalööja oli Sillamäe JK Dina mängija Vitali Bolšakov, kes oli täpne lausa 25 korral. Enim resultatiivseid sööte sai kirja Sergei Kostin (FC Anži), kes tegi eeltöö 15 väravale. Punktimeistriks krooniti Bolšakov, kes lisaks 25 väravale andis ka kümme täpset söötu.

Esiliiga suurimaks väravakütiks oli Nikolai Zhukov (Molycorp Silmet) 24 väravaga, II liiga Ida/Põhi tsoonis sai auhinna omanikuks Kristo Remmelgas (Kadrina SK) 29 väravaga, Lääne/Lõuna piirkonnas Kristo Perli (Rõuge Saunamaa) 31 tabamusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles