TTÜ ja Rakvere Võrkpalliklubi alustavad täna pingelist pronksiseeriat

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ mängijad.
TTÜ mängijad. Foto: Ardi Truija

Eesti meeste meistrivõistlustel on kätte jõudnud medalimängud. Täna saab hoo sisse Rakvere Võrkpalliklubi ja TTÜ kolme võiduni mängitav pronksiseeria, homme teevad Pärnu Võrkpalliklubi ja Selver Tallinn algust nelja võiduni peetavate finaalkohtumistega.

Rakvere ja TTÜ avalahing algab Rakvere spordihallis täna kell 20:00. «Rakvere näol on minu jaoks tegemist võistkonnaga, kes on läbi hooaja näidanud kõige meeskondlikumat võrkpalli. Saja Liigas napilt medalita jäämine on nende isu Eesti meistrivõistlustel mängu pandava pronksi järele kindlasti kasvatanud,» lausus kohtumiste eel TTÜ peatreener Janis Sirelpuu.

Rakvere ametivend Urmas Tali lisas: «Arvan, et pronksiseerias on ees ootamas põnevamad mängud kui finaalis. Kes halvasti mängib, see karistatakse kohe ära.» Põnevust lubavad eeldada ka meeskondade senised selle hooaja duellid. Saja Liiga põhiturniiril oldi kahel korral vastamisi ja mõlemal korral selgus võitja otsustavas geimis. Detsembri keskel Rakveres jäi peale TTÜ, Lääne-Virumaa meeskond sai TTÜ spordihoones revanši 21. veebruaril.

Minnes korra sammu võrra tagasi, siis poolfinaalidest on mõlemal pagasis neljamängulised seeriad. Kui Rakvere ja Selver Tallinna seeriast oodati ehk veelgi tulisemat heitlust finaalipääsme nimel, siis TTÜ pakkus tiitlikaitsja Pärnu Võrkpalliklubi vastu mitmeid meeldivaid üllatusi. Olles jäänud põhiturniiril pärnakate vastu geimivõiduta, näpsati poolfinaalis neid kohe viis tükki järjest ja kirsiks tordil oli seeria teise matši võit. «Poolfinaalseeria näitas, et ka meie suudame meeskondlikult mängides rohkem, kui me siiani võib-olla uskusime. Senist hooaja kulgu arvestades pean seeria soosikuks Rakvere meeskonda, aga ka meil peaksid oma võimalused tekkima ja neid peaks olema rohkem kui Pärnu vastu,» lausus Sirelpuu.

TTÜ südi mängu tunnustas ka Rakvere loots. «Vaadates poolfinaale, siis TTÜ näitas seal Pärnu vastu paremat mängu kui meie Selveri vastu suutsime,» nentis Tali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles