Reim: kõik oleneb ju mängust, kõik oleneb ju seksist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Martin Reim.
FC Flora peatreener Martin Reim. Foto: Toomas Huik

Ajakirjale Kroonika intervjuu andnud FC Flora jalgpallimeeskonna peatreener Martin Reim ei pääsenud traditsioonilisest küsimusest: «Kumb on parem, kas jalgpall või seks?»

Otsest vastust Reim ei andnud, kuid kõlama jäi mõte, et seks on ikka parem. «Kõik oleneb ju mängust, kõik oleneb ju seksist,» arutles endine tipp-pallur. «Kui on jube sitt mäng, siis mine parem koju ja... Kui on väga hea mäng, siis saab suurepärase emotsiooni ka väljakult kätte. See laeng ei ole sarnane küll seksiga, kuid emotsioon on võimas.»

Hiljuti viibis Reim (39) aasta noorema abikaasa Erbe ja kaheksase tütre Loreleyga Tais puhkamas.

Erbe Reim meenutas, et nende suhe läks tõsisemaks Martini 8. klassi lõpupeol. «Ta on väga sihikindel ja töökas mees. Serenaadi Martin akna taga ei laula ja ega mulle jutupaunikud väga meeldigi. Ta näitab oma armastust pere ja abikaasa vastu välja nii, et perel on hea ja turvaline kodus olla,» iseloomustab Erbe Reim vutitreenerist abikaasat, kelle suureks hobiks on puidust eluks vajalike asjade meisterdamine-ehitamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles