Kerde: lõpus nappis meil võimsust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Kerde
Üllar Kerde Foto: M. Zilgalvis

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreeneri Üllar Kerde sõnul nappis neil President Cupi poolfinaali kaotusmängus Riia Baronsi vastu lõpuminutitel jõudu.

«Pärast Janar Taltsi viiendat viga polnud meil enam võimsust,» nentis Kerde pärast 73:86 lüüasaamist. «Samas kasutas Barons pidevalt põhimehi – kergelt see võit neile ei tulnud. Vahe läks ju suureks alles viimastel minutitel.»

Mitmed pallurid pidasid eile Rocki särgis esimese ametliku mängu. Kerde hindas nende panust korralikuks. Eriti tõstis ta esile seitse punkti toonud Sten-Timmu Soku esitust. «Kuigi see oli ta esimene suurem mäng, tegutses ta nagu tavaliselt. Lõpus hoidis just tema meie mängu üleval,» mõtiskles Kerde.

Rocki uus keskmängija Tanoka Beard kogus Rocki täpseimana 18 punkti ja noppis kuus lauapalli. Samas kanti tema arvele kuus pallikaotust, neist enamus olid valesöödud.

«Ta mängis täna oma võimete kohaselt,» lausus Kerde. «Meeskonnakaaslased peavad tema stiili ja söötudega alles harjuma.»

Talts tõi Rocki kasuks 16 ning Marek Doronin 10 punkti. Baronsi parim oli 19 punkti kogunud Armands Škele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles