Kulturismi ja Fitnessi Liidu president märatses parklas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Tokko.
Arnold Tokko. Foto: Toomas Huik

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu president Arnold Tokko läks Tallinna Vabaduse väljaku aluses parklas nii endast välja, et viskas tema autot seganud ajutised plastist tähispostid lihtsalt vastu seina laiali.

Nimetatud parklakoht oli broneeritud parkla oma töötajale. «Tokko märatses ja omavolitses,» rääkis tunnistaja Kroonikale. «Ta läks, võttis kõigepealt need torbikud eest ära ja parkis sinna. Parkla töötaja parkis oma auto siis Tokko masina taha nii, et hiljem lahkudes ei pääsenud Tokko enam välja. Tokkolt küsiti, miks ta omavolitses. Ta vastas, et kohti ei olnud. Kohti oli aga küll ja veel. Seepeale ta vihastas ja viskas torbikud vastu seina laiali.»

Vahejuhtum leidis aset 21. detsembril ja Tokko kasutab autot, millel tema nimi ja nägu peal.

«Mind ei koti. Kirjutage, mida tahate,» nähvas ärritunud Tokko. «Ma ei kommenteeri. Mu auto blokeeriti ära, ma ei saanud välja sõita. Mul oli lapse jõuluõhtu, auto oli ära blokeeritud. Ühesõnaga, ma ei viitsi sel teemal rääkida. Head aega!»

Tsiviliseeritud maailmas astub alaliidu juht pärast nii näotut intsidenti ametist tagasi. Kuidas käitub Tokko?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles